Poznata glumica Gvinter paltrou majka je dvoje dece - ćerke Epl, koja ima 17 godina, i sina Mozesa od 15. Glumica je otkrila da je prvi porođaj bio vrlo opasan po nju, i da su se i ćerka i ona jedva izvukle.

"Oba puta sam se porodila carskim rezom. Sa Epl je on bio hitan. Bilo je ludo. Malo je falilo da umremo. Nije uopšte bilo dobro", otvoreno je ispričala Gvinet.

Ipak, iako je otkrila sa kakvom se opasnošću susrela, nije želela da otkrije šta je dovelo do ovoga. Samo je otkrila da još uvek ima ožiljak, koje smatra novim obeležjem, koje je podseća na to koliko je jaka bila.

Drugog sina je rodila carskim rezom, bez životne opasnosti, ali je sa trećom trudnoćom doživela spontani pobačaj. "I tada sam skoro izgubila život, pa sam se zapitala da li ima poente više pokušavati. Tada su Epl i Mozes mnogo želeli brata ili sestru. Stalno razmišljam da mi nedostaje treće dete", rekla je ona jednom prilikom i pokazala svim drugim ženama da nisu same i da se ovako strašne situacije dešavaju i poznatim majkama.

printscreen/instagram gwynethpaltrow Gvinet Paltrou sa decom

izvor: yumama