Poznati glumac Ben Aflek  otac je troje dece - Vajolet, Samjuela i Serafine Rouz, koje je dobio dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

Glumac je otvoreno progovorio o roditeljstvu i naglasio da je neizmerno važno da dete ima oba roditelja. "Mnogo je važno da postoje oba roditelja koja će podizati dete", naglasio je on. "Za mene je najvažnije da budem dobar otac", naglasio je Aflek.

Glumac je objasnio i šta je sve to važno naučiti sinove. "Dečake treba učiti. Učiti kako da se ponašaju, kako da idu kroz život. Treba ih naučiti pravim vrednostima. Način na koji je sve to moj otac uradio za mene je vrlo značajan, čak i onda kada je bio odsutan", bio je potpuno iskren glumac.

Ipak, mnogi su se pobunili zbog njegove izjave da dete mora da ima oba roditelja, a naročito nije prijalo samohranim mamama i tatama, udovicama.

"Svakom je potreban otac kao pozitivan podsticaj. To sam i sam dobio od oca, ali mi je mnogo nedostajalo kada nije tu. Imao sam priliku da vidim kako je i jedno i drugo - odrastati sa ocem i bez njega", dodao je Ben Aflek o svom detinjstvu.

izvor: yumama

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!