Glumica Marija Petronijević se porodila krajem oktobra i na svet donela svoje prvo dete. Već nekoliko puta objavila je fotografije svog sina i pokazala koliko uživa u prvim danima majčinstva.

"Ograničeni prostor intervjua mi ne dozoljava da počnem da nabarajam kakva su sve iskustva od kada sam postala majka, jer svaki sekund od rođenja deteta nosi jedno novo iskustvo, pa ih praktično za dan, ako je to dan nespavanja, čovek skupi preko 80.000. Ali je osećanje divno", rekla je Marija za 24sedam.

Otkrila je i kako provodi dane sa svojim mališom. "Provodim ih posmatrajući jedan novi život koji je stvoren iz ljubavi. Posmatram život, koji posmatra i sreće se sa životom oko sebe. Volim. Ljubim. Dojim. Grlim. Ljuljam. Presvlačim. Kupam i radim sve ono što rade majke male ili tek rođene dece. "

Kao i uvek, svi se pitaju na koga beba najviše liči kada dođe na svet. Tako je Marija rekla da je, dečak, zapravo, potpuno svoj. "Prvi utisak je da najviše liči na sebe."

Ona je progovorila i o proširenju porodice i rekla kako planira još dece. "Šta tačno znači velika porodica? Ako misliste na broj dece, planiram da rađam dok to bude moguće."

Marija i njen sin su skoro izašli iz bolnice, a kako se snalazi i da li ima pomoć, ona je otkrila da nije sama. "Pomoć je prisutna u svakom smislu reči. Od momenta izlaska iz bolnice do danas je prošlo sedam ili osam dana i sve vreme najveća pomoć i podrška je to što smo svi na okupu, porodično. Što sve trenutke prvih dana života našeg sina delimo i što u svemu zajedno učestvujemo", rekla je glumica, koja je otkrila da joj je u trudnoći najveća briga bio virus korona, kojim se zarazila baš u devetom mesecu. Ipak, kao i svaka mama, nije mogla da bude ravnodušna ni zbog samog porođaja. "Imala sam i strah od porođaja. Želela sam da se porodim prirodno, ali zbog karličnih mera i krupnog deteta nisam. Tim koji je vodila Saša Kadija iz KBC „Narodni front" opredelio je da to bude carski rez. Imala sam strah od carskog reza. Ali sve je prošlo u najboljem redu. "

izvor: yumama/24sedam