Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOGLA BIH JOJ REĆI KOLIKO SE DELOVA MOG TELA JOŠ NIJE OPORAVILO: Mamu osudili zbog 'hvaljenja' postporođajnim izgledom

Ova poznata mama je naišla na osudu druge žene jer se previše hvali svojim telom. Tada je rešila da se javno obrati svima...

 mamu osudili da se hvali svojim postporodjajnim telom Izvor: Printscreen/ Instagram legitsadierob

Sadi Robertson je mama koja nije htela da skriva svoja osećanja po pitanju postporođajnog tela.

Ona je tako objavila dve fotografije - jednu na kojoj je u pantalonama sa tromesečnom ćerkom u rukama i drugu u istim pantalonama, ali na početku trudnoće.

Možda vas zanima

"Pre godinu dana slikala sam se u istim pantalonama, bila sam prvi mesec trudnoće. Od tada ih nijednom nisam obukla jer su mi bile male. Mnogo toga se izmenilo tokom godinu dana", rekla je mama.

Ona i suprug Kristijan Haf su dobili ćerku 11 maja ove godine.

Objasnila je kako inače retko čita sve poruke koje joj stižu, ali je jedna ostavila utisak. To je bila jedna mama koja je rekla da će prestati da je prati, jer se previše hvali svojim postporođajnim telom.

"Sasvim je u redu da me više ne prati, ali razlog zašto - to je ono što me je pogodilo", objasnila je.

"Pomislila sam da joj kažem da nije baš tako kako ona misli. Mogla bih joj reći koliko delova mog tela se nije oporavilo još uvek. Mogla bih da joj kažem koliko prekrivam stomak, što zbog veličine stomaka što zbog alergije koju je prouzrokovao stres posle porođaja. Mogla bih joj reći mnoge stvari koje mi je doktor rekao kako bih uspela da prođem kroz sve ovo", rekla je iskreno.

Želela je da objasni da radije bira one divne stvari na telu nego da se fokusira na ono negativno.

"Da li to znači da se hvalim? To uopšte nije bila moja namera. Samo mislim da postoje važnije stvari o kojim bih pričala. Prošla godina nije bila važna zbog promene mog tela, već zbog mog rasta kao osobe", objasnila je, stavivši akcenat na to da je porasla u životu, u ljubavi, veri i nadi.

"Nadam se da te stvari vidite. Iskreno verujem da je to mnogo važnije i korisnije od stomaka, pantalona koje ne odgovaraju, vežbi koje još ne mogu da uradim i slično."

Svoju priču poželela je da završi važnom porukom za sve žene.

"Dame, samo želim da vam postavim izazov da ne postanete nesigurne u sebe jer neko nešto objavljuje ili ne objavljuje. Naše samopouzdanje se ne meri time kako neko drugi nešto radi."

Pročitajte i...

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica