Mama i influenserka Džesika Melroj koristi Instagram kako bi promovisala svoje telo koje nije savršeno i time podstiče druge mame da ponovo zavole svoja tela. Celulit, strije i ostale "fizičke nedostatke" prikazuje kao normalno.

Džesika želi da pokaže da u stvarnosti nije sve onako kako izgleda na Instagramu. Instagram profil je otvorila nakon što je rodila drugo dete. Želela je da dobije potvrdu da je njeno telo normalno i podstakne druge mame da prihvate svoja tela onakva kakva jesu.

Počela je da deli slike svog celulita, strija, ožiljaka i nefiltriranog tela kako bi drugima pokazala realan pogled na to kako majčinstvo zaista izgleda.

"Borila sam se sa svojom slikom tela nakon što sam dobila drugog sina. Objavljujući fotografije na Instagramu i razgovarajući s drugim mamama, ponovno sam dobila veru u sebe", kaže Džesika.

"Poštujem svoje telo nakon što sam rodila i strastveno podstičem i druge mame da se tako osećaju. Jako me raduje kad mi druge mame kažu da sam im pomogla da se otvore. Osećam kao da imam neku ulogu", dodala je.

U jednoj od svojih objava ona pokazuje kako je lako promeniti svoj izgled u samo nekoliko sekundi.

"Dve fotografije snimljene s par sekundi razmaka. Sviđa mi se devojka na svakoj fotografiji. Srećna sam sa svakom slikom i to je sve što je važno. Moja percepcija mog tela je da su mu se u kratkom vremenskom periodu dogodile dve velike promene i prihvatam da više nikada neću izgledati kao da imam 21 godinu", rekla je Džesika i dodala: "Sva su tela lepa i što je više ljudi koji prikazuju tu poruku to bolje."

Pročitajte i...