Izgled trudničkog stomaka može veoma da se razlikuje od žene do žene, pa je tako kod nekih veći, manji, zaobljeniji, špicastiji... Na sve to utiču različiti faktori, poput položaja bebe i jačine trbušnih mišića buduće mame.

Jedna trudnica po imenu Ališa Evans iz Australije je postala viralna na društvenim mrežama kada je objavila video i ne sluteći koliku će pažnju privući njen trudnički stomak.

Ona je objavila duhoviti video, gde se našalila u vezi sa trudničkim hormonima.

"Osam meseci trudničkih hormona, a moj verenik ima smelosti da napravi i najmanju promenu u tonu svog glasa", rekla je ona na snimku, ali je ljudima mnogo više pažnje privukao njen stomak.

Trudnica sa ogromnim stomakom TikTok/ pettybitc.hh

Kako je Ališa u ovom klipu nosila šorts i sportski grudnjak njen stomak je bio u prvom planu, a mnogi su po veličini trudničkog stomaka bili ubeđeni da nosi blizance ili trojke – što je ona demantovala.

U međuvremenu, ispod njenog videa su se nizale šare na račun toga kako njena beba "živi u vili" ili da je Ališa "trudna godinama".

"Izvini, je l’ i tvoj verenik unutra?", "Izvini, osam meseci? Je l’ to bila greška u kucanju, misliš ’godina’?", "Ta beba živi u penthausu sa pet soba i tri kupatila", pisali su joj ljudi.

"Tvoja beba živi u vili", našalio se neko, dok je Ališa u komentarima nekoliko puta odrično odgovarala na pitanja da li nosi blizance ili trojke.

"Molim vas, neka me neko taguje kad objavi da je neočekivano rodila trojke", takođe je bio jedan od komentara, ali je Ališa kasnije objavila da je rodila dečaka od 4,5 kilograma.

BONUS VIDEO:

Neobičan trudnički stomak Instagram/eliana.rodriguez__

(Yumama/N. Z.)