Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TERALA ME JE DA PRISUSTVUJEM RITUALIMA: Svekrva ne prihvata da ću roditi devojčicu, a stav mog muža me je šokirao

Šokantna ispovest trudnice koja čeka devojčicu, a cela porodica je želela dečaka.

 Svađa, trudnica, muž Izvor: Shutterstock

Jedna trudnica na Redditu se požalila na porodicu svog supruga koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da će roditi devojčicu, a ono što još više zabrinjava jeste ponašanje njenog muža.

"Kada sam saznala da ćemo dobiti devojčicu, moj suprug je zaplakao, a svekrva u to uopšte nije želela da veruje. Ona je odlučila da ću ja roditi dečaka koji će nositi ime po njenom preminulom suprugu", započela je svoju priču ova trudnica, a onda otkrila i kroz šta je prolazila pre nego što su otkrili pol bebe:

"Porodica mog supruga me terala da prisustvujem molitvama i drugim ritualnima pre nego što smo uopšte saznali pol bebe. To mi se nikako nije sviđalo, ali pristala sam da bih očuvala mir."

Možda će vas zanimati

Međutim, kada je porodici saopštila da će roditi devojčicu, njena svekrva je bila vrlo frustrirana i razočarana, ali je rekla da će dete ipak nositi muško ime.

"Posvađale smo se zbog toga nekoliko puta, a moj suprug je stao na stranu svoje porodice, uprkos tome što je video koliko je pogrešno i nerazumno to što rade. Neko vreme nismo razgovarali", objašnjava ova očajna trudnica.

 Trudnica tužna posle svađe sa svekrvom
Trudnica tužna posle svađe sa svekrvom
Izvor: Shutterstock

Nakon svih svađa i svega kroz šta je prošla sa svekrvom, pozvala ju je na zabavu koju su upriličili za bebu koja treba da dođe. Međutim, svi ukrasi bili su plave boje, kao i torta na kojoj je bilo ispisano ime svekrvinog preminulog muža.

"Bila sam toliko zbunjena da sam morala da sednem. Prišla mi je suprugova porodica i pokušala da me ubedi da je lekar možda pogrešio pol", govori ona i dodaje da im je nakon svega toga rekla da su u zabludi i otišla sa zabave.

"Muž me je ispratio i rekao da sam svojim ponašanjem uvredila njegovu porodicu i sećanje na njegovog oca. Rekla sam mu da se probudi jer sve ovo što se dešava je prava ludost. On mi je govorio da im treba vremena da prihvate da je devojčica, a ne dečak kako su oni očekivali. Sela sam u taksi i odvezla se kući, a suprug sada očekuje da se izvinim njegovoj porodici", zaključila je i upitala druge da li je ona luda što joj je sve ovo nerazumno.

 Trudnica se vratila kući uplakana
Trudnica se vratila kući uplakana
Izvor: Shutterstock

Naravno, svi su je podržali i uputili joj dosta saveta.

"Ako ne želite da vašu ćerku odgaja gomila ženomrzaca, ozbiljno razmislite da odete odatle sada", "Vreme je da dobro pogledate kako će izgledati vaš život u toj porodici o donesete neke teške odluke", "Zanemarimo tvoju svekrvu, ona je u zabludi. Ono što zabrinjava jeste ponašanje tvog supruga koji joj to dozvoljava. On je taj koji se ovde mora iščupati i da počne da razmišlja o svojoj budućnosti", neki su od saveta koji očigledno idu u istom smeru i svi misle da je muž glavni problem.

Šta vi mislite? Da li ste imali sličnu situaciju? Ako jeste možete nam svoje iskustvo poslati na e-mail: [email protected].

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica