Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PORODILA SE POTPUNO BEZBOLNO: Sve je odjednom prestalo, sestra je pomerila čaršaf i imala je šta da vidi! (VIDEO)

Iskustvo žene koja se porodila potpuno bezbolno!

 Porođaj Izvor: Shutterstock

Elimari (21) iz Amerike, otkrila je na društvenim mrežama kako se porodila, a nakon ovog snimka sve žene će poželeti da se nađu na njenom mestu.

Doktori su joj indukovali porođaj i ostavili je na porođajnom stolu, očekivajući bar par sati bolova pre nego što beba stigne. Elimari je bila otvorena 4 prsta, dobila je epidural, a njena beba je odlučila da na neverovatan način iznenadi sve.

Možda će vas zanimati

Nakon 15 minuta od prijema epidurala, ova mlada mama nije osećala nikakve bolove. Pokušala je da se okrene na bok, ali je shvatila da ima nešto između nogu.

"Pokušala sam da opipam rukom, ali sam osetila samo cevčicu katetera, bar mi se tako činilo", priča mama na TikToku.

Nekoliko minuta kasnije, medicinska sestra je došla da je obiđe i shvatila je da se na CTG-u ne vide otkucaji bebinog srca. Kako je žena bila prekrivena plahtom, niko nije obratio pažnju šta se ispod dešavalo.

"O, verovatno je već napolju", mama se pokušala našaliti sa sestrom. I zaista je bilo tako! Bebina glava je već bila napolju, a bilo je potrebno da se mama samo malo nagne napred kako bi se rodio i ostatak tela.

Pogledajte

02:33
Najlakši porođaj
Izvor: TikTok/_elimariee
Izvor: TikTok/_elimariee

Medicinska sestra je odjurila po lekara i babicu, a Elimari je pozvala svog verenika koji je bio pored i uopšte nije primetio šta se dešava.

"Pogledala sam svog verenika, imao je slušalice i gledao je film na svom telefonu. Počela sam da mu objašnjavam 'Ovde je, rodila sam'", govori mama, a kada je njen verenik shvatio šta se dešava, odmah je počeo da snima.

Lekarski tim odmah je došao da pregleda bebu sa kojom je sve bilo u najboljem redu. Čim su ga sestre uzele u ruke, zaplakao je.

"Rekla bih da medicinsko osoblje nikad nikog nisu lakše porodili u svojoj karijeri. Bilo je ovo stvarno neprocenjivo iskustvo", zaključuje mama Elimari.

Pogledajte

01:25
Rodila sama, nije ni osetila
Izvor: TikTok/_elimariee
Izvor: TikTok/_elimariee

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica