Nove mame sada mogu napraviti savršenu objavu na Instagramu iz bolničke sobe - uparene sa svojom bebom.

Sara Zakeri je napravila kolekciju modernih bolničkih spavaćica, tako da mame mogu dobro da izgledaju nakon porođaja, i da naprave preslatke sličice.

Sara je bivši model i glumica. Ova ideja joj je sinula prošlog januara, kada je pakovala svoju bolničku torbu pred porođaj sa sinom Rejnom.

Nakon carskog reza, rešila je da umesto trake koja se veže pozadi postavi dugmiće na prednjoj strani. Haljine ne samo da su lepše izgledale, nego su dosta olakšavale dojenje i pristup medicinskih radnika. 

From cradling your bump to nursing your newborn, our maternity gowns have got you covered! Also available in pink &...

Posted by My Baby Reign on Петак, 14. јун 2019.

"U radnjama sam gledala razne spavaćice dok sam bila trudna sa Rejnom, i nisam mogla da pronađem one koje se slažu sa odelom za novorođenče. To je bio najvažniji dan u mom životu i želela sam da na prvoj zajedničkoj fotografiji budemo isto obučeni."

Ovu mamu je mučilo to nepristupačno vezanje spavaćice i njeno skidanje tokom pregleda lekara. Stalno joj je bila potrebna muževljeva pomoć.

"Nije to nikakva razlika u odnosu na venčanje...Kad smo tada potrošili toliko vremena i novca na odabir haljine, zašto ne bismo uložili toliki trud i u prvi susret sa bebom?", zapitala se Sara.

This Windsor Deluxe Matching Mummy Robe & Baby Receiving Blanket 4 Piece Set (Dusky Pink). Includes: 1. Mummy Maternity...

Posted by My Baby Reign on Среда, 12. јун 2019.

Ova mama je istakla i važnost te uspomene koje će se mama neprestano prisećati.

"Moja beba Rejn" je naziv kolekcije koju je Sara izbacila u junu ove godine. Istakla je i to da je sve ovo mnogo važnije od fotografije na društvenim mrežama, jer mamama donosi mogućnost da više ne prave kompromis stila sa funkcionalnošću. 

"Ove haljine će pružiti ženama više dostojanstva i nezavisnosti, jer nisu kao inače potpuno izložene pozadi", rekla je.

Idealne su i za dojenje, kao i hranjenje na flašicu, jer pružaju mogućnost kontakta kožom sa bebom.

This Windsor Deluxe Matching Mummy Robe & Baby Receiving Blanket 4 Piece Set (Dusky Pink). Includes: 1. Mummy Maternity...

Posted by My Baby Reign on Среда, 12. јун 2019.

"Oporavljala sam se dve sedmice od porođaja, pa mi stvarno nije odgovaralo da neprestano podižem haljinu koja spada. Dosta je praktičnija i za mališane, jer im pruža osećaj skoro kao da su u vreći za spavanje sa elastičnim donjim delom, pa je menjanje pelena neuporedivo lakše", rekla je mama Sara.

Tema ove kolekcije je britanska monarhija, te su u imena proizvoda "Vindsor" i "Kensington".

U budućnosti, Sara planira da ovome doda i odeću za mališane, kako bi i oni mogli da se uklope u celu preslatku "uparenu" priču.

Posted by My Baby Reign on Понедељак, 26. август 2019.