Par koji je imao troje dece poželeo je još jedno, i da na taj način svoju porodicu upotpuni. Kada su saznali da je Gabi (40) trudna i da će prinova stići u decembru 2021. godine, bili su oduševljeni. Međutim, na njihovom ultrazvučnom pregledu kada je trudnoća bila stara 12 nedelja, doktor im je saopštio da ne očekuju jednu, već četiri bebe.

"Mislili smo da bi bilo sjajno da imamo četvrto, i poslednje dete, ali nismo imali pojma da očekujemo četvorke sve dok ultrazvuk nije to pokazao. U početku sam mislio da doktor broji različite uglove, ali kada je saopštio, napravio nam je potpunu konfuziju u glavi", rekao je ponosni tata.

U julu ove godine, majka je u 34. nedelji rodila četiri dečaka, i uprkos ogromnom prilagođavanju da budu devetočlana porodica, oduševljeni su prinovama. Međutim, ne mogu da poreknu da je za njihova najmlađa četiri sina potrebno mnogo rada i truda.

Kako kažu, za 24 sata zamene 47 pelena, paket i po maramica, 32 flašice mleka i tri torbe veša. Ono što je posebno zanimljivo jeste da su dve bebe toliko slične da moraju da im farbaju nokte na nogama kako bi mogli da razlikuju ko je ko.

"Ponekad se zbunim jer Benet i Kobi izgledaju prilično identično. Moram da im nalakiram jedan nokat da bi ih razlikovala. Benet ima zeleni nokat, a Kobi beli. Imamo boje i za Adama i Dejna, ali kako rastu, lakše ih je razlikovati", rekla je majka, i dodala da već sada može da razlikuje njihove ličnosti:

"Adam je vođa, Kobi je veoma veseo, Benet je veoma opušten, a Dejn je vrlo otvoren. Sve ovo je izazovno, ali toliko je lepo da ih imamo sve kod kuće i da možemo da se mazimo sa njima", zaključila je mama.

(Yumama)