Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NISAM HTELA DECU, A SAD IH IMAM DEVETORO: Ispovest majke zbunila je pola sveta - "I dalje nemam pojma šta radim" (VIDEO)

Ispovest mame koja se plašila da odgaja dete, a sada ih ima devetoro.

 Porodica Izvor: Shutterstock

Korisnici TikToka počeli su da snimaju svoja iskustva o tome koliko su dece želeli, a jedna Amerikanka postala je viralna jer je podelila vrlo zanimljive informacije.

"Želim da znam koliko dece imaš, a koliko si želela", upitao je jedan muškarac, a onda mu je ova majka odgovorila:

"Ovo je pravo pitanje za mene. Nisam htela decu, a sada ih imam devetoro i mislim da još ne znam šta radim", rekla je ona i našalila se kako je očigledno rešila da sama naseli planetu.

Možda će vas zanimati

Njeno priznanje iznenadilo je mnoge, a onda je otkrila i da se plašila da rodi decu jer je mislila da neće znati kako da bude majke.

"Pitate se kako se to dogodilo, šta mi je promenilo mišljenje? Ne znam! Prvo dete sam dobila kada sam imala 21 godinu i svakako nisam imala pojma kako je biti majka. On sada ima 21 godinu i podsećam ga s vremena na vreme da ja i dalje nemam pojma šta radim. Dobre vesti su da je on stvarno ispao sjajan dečko", rekla je, a onda otkrila kako je posle prvog deteta došla do toga da rodi devetoro:

"Pa bilo je samo još jedno, pa još jedno, pa hajde još jedno; e onda ih je osmoro bilo dovoljno, onda ipak devetoro...I tako sam od toga da ne želim nijedno došla do njih devetoro", rekla je.

Pogledajte

00:59
Žena koja nije htela decu, a danas ima devetoro
Izvor: TikTok/jennhoskins
Izvor: TikTok/jennhoskins

Njena priča oduševila je mnoge, a majke su počele da dele svoje iskustvo, i sve su se složile u tome da ni jedna ne želi da ostane na prvom detetu, već da ih rodi bar dvoje.

Koliko vi imate dece?

Anketa

Koliko vi imate dece?

 • Dvoje

  32.65% (16)

 • Troje

  26.53% (13)

 • Više od troje

  22.45% (11)

 • Jedno

  18.37% (9)

Koliko vi imate dece?

Rezultati

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica