Jedna majka ostavila je svoju malu ćerku kod svekrve, odnosno maćehe svog supruga, kako bi je na kratko čuvala dok ona nešto završi. Međutim, čim se vratila kući pokajala se što je to i pomislila..

Svojoj plavokosoj devojčici gajila je kosu kako bi izrasla što duže jer je u donjem delu imala preslatke kovrdže, ali njena svekrva je bila uporna da treba da se ošiša jer, kako kaže, kosa će joj onda brže rasti.

Naravno, majka to nikada nije želela, što je svekrva i znala, a onda je iskoristila priliku dok čuva dete da uradi po svom. Ošišala je devojčicu, a majka je po povratku kući ostala šokirana.

"Draga suprugova maćeha čuvala je juče moju devojčicu, a kada sam došla, ćerka je imala na glavi kapu. Pitala sam svekrvu odakle joj kapa i zašto je ima na glavi, rekla je da je to njen poklon. Ali, otišla je kući brže nego inače", napisala je ljuta majka na forumu Mumsnet.

Kada je skinula kapu videla je da su njene kovrdže ošišane, a tako besna upalila je kola i momentalno se uputila kod svekrve.

Mama češlja kosu ćerki
Shutterstock Mama češlja kosu ćerki

Čim ju je videla, počela je da se izvinjava govoreći kako zna da je učinila nešto loše. Kad ju je snajka upitala je li barem sačuvala koji kovdžavi pramen za uspomenu, svekrva joj je odgovorila da je uzela samo jedan, ali da je to samo za nju i da ga ne može dati majci.

"Ovo je dolilo ulje na vatru i rekla sam joj da mi se ne pojavljuje pred očima neko vreme".

S majkom su se složile i ostale korisnice foruma i zaključile su kako je nečuveno i neprihvatljivo to što je baka učinila.

(Yumama)