Potrebno je:
- 300 g mlevenog mesa
- 1 jaje
- prezle
- so, biber, malo slatke paprike
- beli luk
Za sos:
- 200 ml kuvanog paradajza
- 1 kašika brašna
- malo ulja
- so
- malo origana
- malo bosiljka
Priprema:
U mleveno meso stavite jaje, malo prezli, malo belog luka u granulama, bibera mlevenog, malo slatke mlevene paprike, soli i sve dobro izmešajte i formirajte ćuftice.
U šerpu ispržite brašno na ulju, dodajte paradajz kuvan i 200 ml vode. Mešajte stalno i dodajte vodu (po potrebi) da se dobije ređi sos.
Ubacite malo origana, bosiljka i so. U tepsiju sipajte sos i unutra poređajte ćuftice. Premažite uljem i pecite u rerni na 210 stepeni oko 30-40 minuta.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna