Holivudska glumica i mama dvoje dece poznata je po svojim kulinarkim sposobnostima i veliki je ljubitelj kulinarstva. Trik koji je Gvinet primenila u svom receptu je oborio s nogu ljude širom sveta. Način na koji glumica priprema ovo ukusno jelo će vam se sigurno dopasti. 

Potrebno je:

- 500 gr špageta

- 3 jajeta

- 200 g parmezana

- 100 g slanine 

- 2 čena belog luka

- 4 kašike maslinovog ulja

- biber i so

Priprema:

Gvinet kaže da je najbolje da odmah skuvate špagete. Uzmite šerpu, sipajte vodu i dodajte malo soli. Nakon što je voda proključala, dodajte špagete i kuvajte ih prema uputstvima naznačenim na pakovanju.

Na drugu ringlu stavite tiganj i maslinovo ulje. Kada se ulje malo zagreje stavite slaninu da se peče dok ne postane hrskava. Nakon toga dodajte iseckan luk i sve zajedno još malo izdinstajte. U činiji umutite jaja, dodajte parmezan i biber. Nakon što se testenina obarila, stavite je u smesu sa jajima, dodajte slaninu i beli luk. Recept poznate glumice je poseban iz jednog razloga, a on podrazumeva da sačuvate šoljicu vruće vode u kojoj su se kuvale špagete i dodate u jelo. Gvinet napominje da je upravo ovaj dodatak najvažniji i doprinosi posebnom ukusu umaka.

Probajte i: