Holivudska glumica i mama dvoje dece poznata je po svojim kulinarkim sposobnostima i veliki je ljubitelj kulinarstva. Trik koji je Gvinet primenila u svom receptu je oborio s nogu ljude širom sveta. Način na koji glumica priprema ovo ukusno jelo će vam se sigurno dopasti.
Potrebno je:
- 500 gr špageta
- 3 jajeta
- 200 g parmezana
- 100 g slanine
- 2 čena belog luka
- 4 kašike maslinovog ulja
- biber i so
Priprema:
Gvinet kaže da je najbolje da odmah skuvate špagete. Uzmite šerpu, sipajte vodu i dodajte malo soli. Nakon što je voda proključala, dodajte špagete i kuvajte ih prema uputstvima naznačenim na pakovanju.
Na drugu ringlu stavite tiganj i maslinovo ulje. Kada se ulje malo zagreje stavite slaninu da se peče dok ne postane hrskava. Nakon toga dodajte iseckan luk i sve zajedno još malo izdinstajte. U činiji umutite jaja, dodajte parmezan i biber. Nakon što se testenina obarila, stavite je u smesu sa jajima, dodajte slaninu i beli luk. Recept poznate glumice je poseban iz jednog razloga, a on podrazumeva da sačuvate šoljicu vruće vode u kojoj su se kuvale špagete i dodate u jelo. Gvinet napominje da je upravo ovaj dodatak najvažniji i doprinosi posebnom ukusu umaka.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna