Predlažemo specijalitet u kom će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 6 šnicli goveđeg mesa
- 10 odrezaka slanine
-300 grama kačkavalja
- 1 kašika putera
- začini po izboru
- jedna čašica konjaka
Priprema:
Umotajte odreske kačkavalja u svaku šniclu, a nakon toga oformljeni medaljon umotajte u slaninu i fiksirajte ga čačkalicom. U veći zagrejan tiganj stavite preostale odreske slanine da se malo proprže kako bi pojačali ukus. Kada postanu hrskave, sklonite ih sa vatre i držite na toplom. U isti tiganj dodajte kašiku putera da se istopi i još malo prodinstajte medaljone sa svih strana. Kada medaljoni budu peceni, dodajte malo konjaka i ostavite da se dinsta još malo. Naravno, dok se sve to dinsta dodajte začine po izboru.
Uživajte u ukusnom obroku. Prijatno!
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.