Predlažemo specijalitet u kom će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 6 šnicli goveđeg mesa
- 10 odrezaka slanine
-300 grama kačkavalja
- 1 kašika putera
- začini po izboru
- jedna čašica konjaka
Priprema:
Umotajte odreske kačkavalja u svaku šniclu, a nakon toga oformljeni medaljon umotajte u slaninu i fiksirajte ga čačkalicom. U veći zagrejan tiganj stavite preostale odreske slanine da se malo proprže kako bi pojačali ukus. Kada postanu hrskave, sklonite ih sa vatre i držite na toplom. U isti tiganj dodajte kašiku putera da se istopi i još malo prodinstajte medaljone sa svih strana. Kada medaljoni budu peceni, dodajte malo konjaka i ostavite da se dinsta još malo. Naravno, dok se sve to dinsta dodajte začine po izboru.
Uživajte u ukusnom obroku. Prijatno!
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna