"Svaki dan se toliko trudim, celim svojim telom, da pružim svojim bebama sve što im treba. Ovo je realan život", poručuje mama Erin.

Ovako izgleda majčinstvo kada to niko ne gleda

"Kada vas niko ne osuđuje zbog vaše odeće, frizure, šminke, nesređene kuće ili toga što su deca neposlušna. To se sve dešava nakon posla, kada odete po decu u vrtić, nakon dva stresa u 20 minuta. Niko vas ne gleda kada pripremate večeru za svoju porodicu, kada čistite kuću, kada držite jedno, a pokušavate smiriti drugo dete. To je osećaj iscrpljenosti. To je preplavljenost. To je osećaj poraza. To je ljubav prema vašim bebama. To je situacija u kojoj se trudite da date svoj maksimum da ispunite sve obaveze koje dan nosi, da pružite bebi sve što joj treba - čak i kada iznutra raspadate. To je momenat kada je mamama potrebno dva minuta ćutanja, daleko od sveta, nakon čega ona udahne duboko, povrati snagu i nastavi da obavlja kilometarski dugačak spisak obaveza koje još mora da završi pre nego što spusti glavu na jastuk i zaspi.  Ovo sve je pozadina koja se na Instagramu ne prikazuje. Uprkos lepim i stilizovanim fotografijama."

Erin je želela da poruči svim mamama negde  tamo: "Znam da ovo čitate i uzimate sa rezervom. Ali, molim vas, verujte mi kada kažem da niste same. Nikada nećete biti." Erin je takođe dodala: "Tamo je isto svet mama, neverovatnih mama koje takođe imaju ovakve trnutke. Pa čak i kada smo skroz iscrpljene, i dalje dišemo, ustajemo i pozdravljamo svoje bebe s velikom ljubavlju." Mlada mama takođe želi da poruči svim ženama koje se osećaju kao ona da mogu prebroditi sve što je teško i iscrpljujuće. "Zatvorite oči i recite nešto pozitivno što ste uradili u toku dana. Povratite se! Ustanite, mame!"

Zapratite nas na instagramu!