Potrebno vam je:
80 g rezanaca za supu
Kašika maslinovog ulja
1/2 glavice luka, iseckane
Kašika rendanog đumbira
Iseckana šargarepa
2 kašike soja sosa
2 kocke za pileću supu
Čen belog luka
Šoljica graška
50 g iseckanog, pilećeg belog mesa
Šolja sojinog mleka
Malo bosiljka
Priprema
U velikom loncu zagrejte ulje. Dodajte luk i dinstajte ga dok ne omekšae. Dodajte đumbir i šargarepu i još malo prodinstajte. Dodajte i beli luk. Zatim u toploj vodi razmutite kocke za supu, sipajte u lonac i dodajte soja sos, a zatim pustite da proključa.
Dodajte piletinu i grašak i pustite da proključa. Smanjite temperaturu i nastavite sa kuvanjem dok piletina ne omekša. Dodajte rezanca i sojino mleko. Kuvajte dok rezanci ne omekšaju. Kada bude gotovo dodajte bosiljak, dobro promešajte i poslužite.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna