Potrebno je:
3 veće breskve,
8 kajsija,
2 dl mleka (možete korisiti i pirinčano ili neko drugo mleko po izboru),
2 dl slatke pavlake,
30 g šećera,
sok od pola limuna
Priprema:
Pomešajte mleko, pavlaku i šećer i kuvajte na laganoj vatri dok se šećer ne otopi.
Breskve i kajsije oljuštite, nasecite na kockice i dodajte u smesu i kuvajte uz mešanje još 2, 3 minuta.
Skinite sa vatre i pustite da se ohladi, dodajte sok od limuna i dobro izmiksajte u blenderu.
Krem naspite u činijice ili čaše i poslužite hladan.
PROBAJTE I...
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu