Potrebno je:
- 5 jaja
- 5dl crnog vina po izboru, preporučuje se domaće
- Kašičica soli
Postupak:
Jaja stavite u šerpu, a crvenog vina sipajte toliko da prekrijete jaja. Dodajte i so.
Kada vino provri nastavite da kuvate još 5 minuta. Zatim poklopite šerpu i ostavite tako poklopljenju 8 do 12 časova, ili preko noći.
Ujutru ih izvadite i stavite na krpu da se osuše.
Posebno iznenađenje uslediće kada u vaš stan prodru prvi zraci sunca, a vaša jaja počnu da se sjaje kao da su po njima posuti kristali.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu