Potrebno je:
So
1 veća glavica kupusa
Priprema:
1. Kupus sitno naseckati, dodati malo soli i rukom dobro gnječiti dok ne omekša.
2. Kupus slagati u veću teglu, pritom ga dobro sabijati.
3. Na kraju ga prekriti listom kupusa i pritisnuti kamenčićem ili plastičnim malim krugom za tegle. Kupus će pustiti vodu i počeće za dan dva da peni, vri. Za 4 -5 dana ribanac će se ukuseliti.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna