Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljivi trenuci sa porođaja: Prvi zagrljaj tate i sina raznežio svet (VIDEO)

Prisustvo i podrška budućeg tate na porođaju je izuzetno važna, a jedan tata je pokazao i koliko je trenutak kada se njegov sin rodio za njega bio emotivan...

 Izvor: Foto: Printskrin

Zahvaljujući novim tehnologijama, danas se mogu zabeležiti neverovatne fotografije sa porođaja, protkane najdubljim emocijama, a upravo su fotografije Džejden Frond pravi primer za to. 

“Porođaj je poput putovanja koje može imati više staza. Neki putevi se mogu planirati, neki mogu krenuti u neželjenom pravcu. Putovanje može uključivati smeh, suze, frustracije, radost, napor, olakšanje... Tokom porođaja, žena gura snagom za koju nije ni znala da se krije u njoj i najzad dobija najlepšu nagradu života. Ja se nalazim iza objektiva i pokušavam da ostanem neprimetna kako bih zabeležila svaku emociju”, ispričala je Džejdan koja je nedavno fotografisala i rođenje malog Teodora.

Povezane vesti

Teodor je rođen 16. septembra 2016. godine, a njegov presrećni tata, koji ga je prvi uzeo u naručje po rođenju, podelio je emotivni snimak sa porođaja.

“Porodica je želela da tata dočeka sina čim on ugleda svet, a kada se gotovo već rodio, mama je morala da se razdere na supruga da bi se pribrao. Dotrčao je baš u trnutku kada je njegova glavica već bila napolju. Sve se dogodilo vrlo brzo i već u sledećem trenutku otac je grlio sina. To je bio zaista emotivan prizor”, podelila je Džejdan utiske sa Teodorovog rođenja.

Pogledajte emotivni snimak:

Prisustvo i podrška budućeg tate na porođaju je izuzetno važna, a jedan tata je pokazao i koliko je trenutak kada se njegov sin rodio za njega bio emotivan...
Izvor: Vimeo

Theodore's Birth Story from Cradled Creations on Vimeo.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije

Vesti

Porodica