Potrebno vam je:
500 grama pasulja tetovca,
5 suvih (ljutih) paprika,
2 čena belog luka,
ulje,
sirće,
so.
Priprema:
Stavite pasulj noć ranije u hladnu vodu da bi se brže skuvao.
Skuvajte ga, a u međuvremenu potopite suve paprike u toplu vodu, ostavite ih oko 15 minuta, ocedite i sitno iseckajte.
Skuvani pasulj propasirajte, ubacite papričice, zgnječen beli luk, so, sirće, ulje i dobro promešajte.
Probajte i:
Prelepa moderna grčka imena za dečake: Imaju veoma moćno značenje i ostavljaju snažan utisak
Za 2 godine u Srbiji zatrudnelo 1.118 maloletnica: Stručnjaci savetuju kako da razgovarate sa decom o odnosima
Najlepša grčka imena za devojčice: Imaju prelepo značenje i nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Zašto se javlja vrtoglavica u trudnoći? Muči mnoge buduće mame, a evo šta su najčešće razlozi
Najpopularnija imena širom sveta: Najzastupljenije je u Srbiji skoro zaboravljeno, a ovo najviše vole Balkanci