Od sastojaka potrebno je:
3 kašike ulja,
1/2 glavice crnog luka,
1 paprika,
200 g patlidžana,
100 g tikvica,
50 g graška,
50 g kukuruza,
1 šargarepa,
100 g brokolija,
5 jaja,
2 kašike vode,
so i biber.
Priprema: Na ulju kratko propržite na rebra sečeni luk, pa na to dodajte papriku isečenu na rezance, patlidžan i tikvice isečene na kockice.
Dodajte zatim grašak, kukuruz, paradajz isečen na kocke i na kraju cvetove brokolija. Sve kratko propržite, posolite i pobiberite. Ulupajte jaja sa vodom, pa prelijte preko povrća i pržite na tihoj vatri.
Izvadite ovako dobijenu palačinku i okrenite tako da je jaje na dnu, odozgo narendajte šargarepu i stavite priloge po želji.
Koliko puta dnevno je normalno da povraćate u trudnoći? Doktor otkriva i glavni uzrok jutarnjih mučnina
Najsrećnija srpska imena za decu: Klasična su, prelepa i ne zna se koje ima moćnije značenje
Proglašeno je najlepše ime na svetu: Zvuči prelepo na raznim jezicima, a ima i neverovatno značenje
Zašto se javlja gorušica u trudnoći? Evo kako da je ublažite i kada da se obratite lekaru
Nina je zatrudnela sa 15 godina: Za trudnoću saznala u 7. mesecu, otac deteta je krivi za sve