Potrebno je:
500 gr propasiranog paradajza
kocka za supu ili kašika biljnog začina
manja glavica crnog luka
60 g putera
200 g skuvanog i izgnječenog krompira
2 jajeta
3 kašike brašna
so, biber
malo celera
Priprema:
1. Propržite sitno seckan crni luk, dodajte kašiku brašna i nalijte propasiranim paradajzom i litrom vode.
2. Umešajte začine i celerov list i kuvajte narednih 15 minuta.
3. Knedle se prave na sledeći način: umutite puter, dodajte jaja, krompir, tri kašike brašna i so. Kašičicom vadite knedle i spuštajte ih u čorbu koja vri na laganoj vatri, da se knedle ne bi raspale.
Prijatno!
PROBAJTE I...
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu