Potrebno je:

- 250 g paste

- 400 g očišćenih račića

- 150 g zelenog graška

- dve crvene paprike srednje veličine, iseckane

- šolja ipo mleka

- pola šolje pavlake

- dve kašike rendanog parmezana

- dve kašike putera

- kašika ipo brašna

- dve kašike iseckanog svežeg peršuna

- kašika iseckanog belog luka

- kašika Vorčester sosa

- pola kašičice soli, pola kašičice bibera

Priprema

Pastu spremiti prema uputstvu.

U međuvremenu, u posoljenu ključalu vodu ubaciti papriku i grašak i prokuvati nekoliko minuta. Dodati račiće i kuvati dok ne postanu svetlo ružičasti, pa onda još tri minuta. Ocediti.

Rastopiti puter na umerenoj vatri, dodati brašno, propržiti do zlatno žute boje, dodati mleko i pavlaku i mešati dok se ne zgusne.

Dodati parmezan, peršun, beli luk, Vorčester sos, so i biber.

U to dodati račiće i povrće i prokuvati još dva minuta. Sipati na pripremljenu pastu.

PROBAJTE I...