Potrebno je:
- glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 600 g mlevene junetine
- 2 kašičice soli
Priprema
Crni i beli luk oljuštiti. Crni luk iseći što sitnije, a beli luk propustiti kroz presu i dodati mesu u činiji i dobro pomešati.
Smesu podeliti na 12 delova iste veličine, pa oblikovati kuglice. Lagano ih spljoštiti, staviti na roštilj i peći sa svake strane po 7-10 minuta.
Uz meso poslužite grilovano povrće ili svežu sezonsku salatu. Prijatno!
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna