Pečurke punjene ukusnim filom od krem sira i parmezana biće pravi gastronomski užitak u malim zalogajima za čitavu porodicu!
Sastojci:
- 12 šampinjona
- kašika ulja
- kašika usitnjenog belog luka
- 220 g krem sira
- 50 g parmezana
- malo bibera, crnog luka u prahu, kajenskog bibera
Priprema:
1. Rernu uključite na 180 C.
2. Operite dobro šampinjone, osušite ih i odstranite drške. Drške zatim sitno iseckajte.
3. Ugrejte u tiganju ulje na umerenoj temperaturi. Dodajte beli luk i iseckane drške pečurki i pržite dok ne ispari tečnost, vodeći računa da luk ne izgori.
4. Kada se prženi luk i pečurke ohlade, umešajte krem sir, parmezan, biber, luk u prahu i kajenski biber. Trebalo bi da dobijete veoma gustu smesu.
5. Kašikom napunite kapice pečurki filom, a zapim punjene pečurke poređajte na nauljeni pleh (možete umesto ulja koristiti i papir za pečenje).
6. Pecite oko 20 minuta u zagrejanoj rerni.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna