Potrebno je:
400 grama špargli
2 šolje pirinča
3 čena belog luka
1 kašika butera
2 kašičice parmezana
Priprema
1. Očistiti i oprati šparglu, odstraniti joj krajeve, iseći na delove dužine tri centimetra. Skuvati stabljike u malo posoljenoj vodi dok ne omekšaju.
2. Zagrejati buter, blago prodinstati beli luk i šparglu nekoliko minuta.
3. Dodati pirinač, promešati varjačom, naliti vodom i kuvati dok pirinač ne omekša.
Napomena: Špargla se uvodi u ishranu deteta tek nakon prvog rođendana, više o tome možete pročitati u tekstu 6 novih namirnica u detetovoj 2. godini
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna