Potrebno je:
manje pile isečeno na komade
2-3 ljute paprike
šolja ulja
1/3 šolje limunovog soka
2-3 čena belog luka
so, biber
Priprema
U mikseru izmešajte papriku i beli luk sa pola šolje ulja. Dodajte preostalo ulje, limunov sok i začine, pa u tome marinirajte piletinu najmanje tri sata. Meso ispecite na roštilju ili u rerni na plehu obloženom papirom za pečenje.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna