Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimljena riba u kiselom mleku

Služiti posuto seckanim mladim lukom.

Potrebno je:
300g dimljene ribe (jegulje, štuke, šarana, lososa)
čaša kiselog mleka
3 pune kašike prezli
2 struka mladog crnog luka
malo butera
so

Priprema
Da bi dimljena riba malo omekšala za dalju pripremu, treba da odstoji u mlakoj vodi. Potom skinuti kožicu i očistiti je od kostiju. U vatrostalnu posudu namazanu buterom staviti kašiku kiselog mleka, razmazati, a preko složiti ribu. Preko rasporediti kiselo mleko i posuti sve prezlama. Posudu poklopiti ili prekriti alu-folijom. Na umerenoj temperaturi u pećnici dinstati 35 minuta. 

Software:Adobe Photoshop CS3 Windows Created: 2010:01:19 12:24:06

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica