Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepa i ukusna predjela: Pečurke od punjenih jaja

Ovim "pečurkicama" niko neće odoleti...

 Izvor: Foto: Shutterstock

Potrebno je:

10 jaja

100 g salame

50 g majoneza

peršunov list

nekoliko paradajza 

Povezane vesti

Priprema

Tvrdo skuvati jaja pa ih zaseći sa jedne strane. Izvaditi žumance iz jaja, staviti u posudu i dodati sitno iseckanu salamu, majonez i sitno iseckanu vezicu peršunovog lista. Dobro izmešati i tom smesom napuniti jaja.

Paradajz oprati, preseći napola i staviti preko napunjenih jaja. Majonezom napraviti tačkice na paradajzu tako da dobijemo izgled pečurke. Činiju prekriti listovima sveže zelene salate i poređati pečurke. Tako pripremljene pečurke postaviti na sto za služenje.

Najnovije

Vesti

Porodica