Potrebno je:
10 jaja
100 g salame
50 g majoneza
peršunov list
nekoliko paradajza
Priprema
Tvrdo skuvati jaja pa ih zaseći sa jedne strane. Izvaditi žumance iz jaja, staviti u posudu i dodati sitno iseckanu salamu, majonez i sitno iseckanu vezicu peršunovog lista. Dobro izmešati i tom smesom napuniti jaja.
Paradajz oprati, preseći napola i staviti preko napunjenih jaja. Majonezom napraviti tačkice na paradajzu tako da dobijemo izgled pečurke. Činiju prekriti listovima sveže zelene salate i poređati pečurke. Tako pripremljene pečurke postaviti na sto za služenje.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu