Mnogi veruju da horoskopski znak može da odredi karakteristike deteta, a astrolozi su izdvojili i čak pet znakova u kojima se rađaju najinteligentnija deca.

Naravno, reč je samo o astrologiji i ne trebaslepo verovati u to jer na inteligenciju ipak utiču i geni, ali i naporan rad. Evo kojih pet znakova su astrolozi izdvojili:

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je poznat po tome što je inovativan i kreativan. Deca rođena u znaku Vodolije verovatno će imati izvanredne ideje i sposobnost da vide stvari iz druge perspektive.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj nezavisnosti i optimizmu. Deca rođena u znaku Strelca verovatno će imati širok pogled na svet i voleće da istražuju različite kulture i filozofije.

Rak

Iako je Rak poznat kao osećajan i empatičan znak, smatra se i jednim od nainteligentnijih znakova. Deca rođena u znaku Raka obično su vrlo inteligentna i intuitivna.

dete-čitanje-knjiga.jpg
Shutterstock 

Devica

Devica je poznata po svom analitičkom umu i praktičnosti. Deca rođena u znaku Device imaju tendenciju da budu izuzetno organizovana i sklona pronalaženju rešenja za razne probleme.

Jarac

Jarac je poznat kao ambiciozan i odgovoran znak. Deca rođena u znaku Jarca verovatno će biti vrlo disciplinovana i usmerena na postizanje svojih ciljeva.

(Yumama)