Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEUGODNO MI JE KAD ĆERKA HOĆE DA ME POLJUBI U USTA: Otac podelio iskustvo iz restorana, mreže se usijale od komentara

Ovo je godinama tema rasprava, a da li vi smatrate da je to u redu?

 Otac, ćerka, poljubac Izvor: Shutterstock

Veza između dece i roditelja je posebna, ljubav pokazuju na razne načine ali oko jedne stvari se već godinama vodi polemika.

Otac petogodišnje devojčice podelio je svoje iskustvo na Redditu. On smatra da mu nije prijatno kada njegova ćerka želi da ga poljubi u usta.

Možda će vas zanimati

"Juče smo izašli na ručak, sedeli smo za stolom, ona mi je bila u krilu i pokušala me poljubiti. Stalno sam okretao glavu da joj dopustim da me poljubi u obraz, ali ona je okretala moje lice jer je želela da me poljubi u usta", napisao je ovaj otac i dodao da mu je najviše neprijatno zbog situacije drugih ljudi:

"Nekima je to savršeno normalno, a drugima nije. Moja osećanja su pomešana. Lično mi je neprijatno kada to čini, ali mislim da je to više zbog toga što se bojim kako će drugi reagovati", napisao je i izazvao brojne komentare.

"To je prava prilika da razmisliš o ličnim granicama. Ne moraš ići predaleko, samo joj objasni zašto tata voli poljubac u obraz, a ne u usta", "Mislim da joj ne moraš reći da ti je neprijatno kada to radi, samo joj reci da mora da sačeka da pristaneš da to uradi", neki su od saveta, ali bilo je i onih koji su bili dosta strogi:

"Svako od nas ima drugačije viđenje. Ako tebi to ne odgovara, reci joj. Ima pet godina i vreme je da počne poštovati tuđe granice. Ja nemam problem sa ljubljenjem dece u usta iako imaju 8, 9 i 10 godina", istakla je jedna mama.

Da li vi smatrate da je ljubljenje dece u usta normalno?

Anketa

Da li vi smatrate da je ljubljenje dece u usta normalno?

  • Nikako, to je nedopustivo.

    76.92% (20)

  • Da, meni je to preslatko.

    23.08% (6)

Da li vi smatrate da je ljubljenje dece u usta normalno?

Rezultati

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica