Glumica i TV voditeljka Marijana Mićić porodila se pre nekoliko dana i dobila drugu ćerku. Prva devojčica je dobila ime Ana, a druga se zove Sena.

Marijana i njen izabranik Miloš u decembru 2021. godine dobili su prvu ćerku, a voditeljka se u prvoj trudnoći ugojila 17 kilograma, piše Blic.

Ona je tada, u jednom intervjuu, otkrila kako je uspela da smrša 14 kilograma za samo dve nedelje.

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja. I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla "Ju, što ste smršali". Ja sam se uplašila, rekoh "Zašto, šta mi je?" - ispričala je tada Marijana.

Poznata voditeljka je tek nakon porođaja počela da jede slatkiše.

"Do trudnoće nikad nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto slatko - priznala je voditeljka u emisiji "Praktična žena".

Marijana Mićić se nije još oglašavala o drugom porođaju, a tek u kasnoj trudnoći je objavila snimke na Instagramu sa trudničkim stomakom.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu Instagram