Voditeljka Marijana Mićić očekuje rođenje drugog deteta, a pošto je TV voditeljka i glumica u 9. mesecu trudnoće, termnin za porođaj je u oktobru.

Marijana se nije oglašavala o drugoj trudnoći, uživala je na porodičnom letovanju, a onda se u medijima pojavila vest da je u drugom stanju. Nakon toga podelila je na Instagramu nekoliko video snimaka na kojima se jasno vidi trudnički stomak, a u poslednjoj objavi vidi se da voditeljka blista u 9. mesecu trudnoće.

Glumica ima ćerku Anu čije fotografije rado objavljuje na Instagramu, a jednom prilikom je progovorila o tom magičnom osećaju koje donosi roditeljstvo:

"Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu, a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo."

Verujemo da se Ana posebno raduje dolasku brata ili sestre, a u galeriji ispod pogledajte kako Marijana Mićić blista u 9. mesecu trudnoće.

Instagram/Ptintscreen/micicmarijana Kako Marijana Mićić izgleda u 9. mesecu trudnoće

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu Instagram