Mama Anupa King je nakon neprijatnog komentara u prodavnici odlučila je da javno pokaže svoje telo kako bi dala podrušku i drugim ženama.

 Ona je na Instagramu podelila fotografije svog stomaka: prva fotografija prikazuje njen stomak na dan kad je rodila svog sina Levija, a druga fotografija snimljena je tri nedelje kasnije.

"Kao što većina vas zna, ovo je telo maratonke/plesačice i iako se možda moje telo oporavi u vrlo kratkom roku, očito to ne znači da će se desiti i to je jedan od glavnih razloga zbog kog delim ovo", napisala je u svom postu i dodala: "Posebno sada kada moje telo proizvodi hranu za dete...Zaista se divim svim mamama koje govore kako im je dojenje pomoglo da se vrate u formu...Za mene će biti potrebna traka za trčanje kako bih se opet osećala kao ja."

Dojenje zaista podrazumeva gubljenje mnogo kalorija, ali dojilje takođe povećavaju svoj unos kalorija kako bi pripomogle daljoj proizvodnji mleka.

Takođe, dojenje podrazumijeva gubljenje mnogo energije i mame znaju da moraju povratiti tu energiju hranom. Stoga, razmišljati o dojenju kao o načinu gubljenja kilograma je jednostavno nerealno.

Ona je takođe napisala koliko se neprijatno osećala zbog komentara neznanca u prodavnici.

"Juče me je prodavac u prodavnici pitao: 'Hoće li biti devojčica ili dečak?' i inače bih se potpuno raspala zbog toga jer nisam trudna, ali očito izgleda kao da jesam...ali, umesto toga, samo sam se nasmijala i pristojno odgovorila kako sam rodila dečaka."

Nakon što je izašla iz prodavnice, Anupa je shvatila kako apsolutno voli svoje telo i ponosna je na njega i upravo zbog toga odlučila je podeliti fotografije na društvenoj mreži.

"I nevažno je koliko god dugo će biti potrebno da se moje telo vrati u pređašnje stanje...Znam da hoće, a do tada ću ostati ljubazna, znajući da radim upravo ono što trebam raditi za sebe, ali i za Levija!"

(Yumama)