Uspavljivanje bebe je težak zadatak za roditelje, a ako neko ugrozi to najvažnije vreme za spavanje, nadrljao je. Jedna mama se toliko naljutila na svog muža jer je uznemirio njihovu ćerkicu koja je zaspala da ga je naterala da spava na kauču jer je bila tako „van sebe od besa“ – i čak se mučila i da gleda u njegovom pravcu.

„Naša devojčica ima devet meseci, muči se sa snom, tako da isključivo kontaktno kratko drema na meni danju, inače zaista ne bi ni oka sklopila“, objasnila je mama. Takođe je ispričala da su njenoj ćerki probijali gornji zubi, pa je u poslednje vreme bila još teža borba sa snom.

Na forumu o roditeljstvu Mumsnet, žena pod stresom je objasnila šta je njen muž uradio da je tako razjari. Napisala je: “Večeras u 21:00 konačno sam je uspavala kada je moj muž slučajno napravio užasno glasnu buku i ona se probudila. Bila sam malo iznervirana i imali smo neku vrstu šale svađe dok sam je ponovo vraćala na spavanje.”

“Kada je konačno zaspala, ustala sam da je stavim u krevetić, a on je namerno još jednom viknuo samo da me iznervira. Ovaj put se probudila plačući i odbila da više zaspi.

 "Uspela je da zaspi tek skoro četiri sata kasnije. Razumem da je to bila neslana šala, ali iskreno ne mogu da ga pogledam. Izvinio se kada je to uradio i rekao da misli da ću se smejati, ali onda me je ostavio da pokušavam da je uspavam sama dok je on bio na kompjuteru. On se isključio pre dva sata, a čak ni tada nije bilo od velike pomoći i samo je govorio da ona nikada ne spava ako je on uspavljuje.

"Jednostavno nemam vremena za sebe, jedini put kada mogu da skrolujem na telefonu ili čitam i jednostavno se isključim je kada ona spava. Dajem mu toliko vremena za sebe i nikad se ne žalim. Iskreno, toliko sam ljuta na njega Naterala sam ga da spava na kauču." Zatim je pitala komentatore da li je bila nerazumna.

Jedan je napisao: “Jedina stvar oko koje si nerazumna je da se više ne žališ. On se sigurno ne bi šalio da je znao da će biti sa bebom još 4 sata.”

Drugi je dodao: "Nerazumna si što mu nisi odmah predala rasplakano dete. Počeće da pazi kako se šali ako ti to postane redovna praksa.”

Drugi su apelovali na mamu da saopšti šta želi mužu, napisavši: “Zašto ga jednostavno nisi zamolila da je sredi? On je njen tata, probudio ju je i on sad treba da je uspava.”

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako devojčica od 5 godina uspavljuje sestricu TikTok/halesmoore