Majka dvoje dece iz Džordžije ostala je zgrožena nakon što joj je osoblje vodenog parka reklo da ne može da doji svog malog sina u bazenu.

"Nikada ranije nisam dobila nijedan negativan komentar o dojenju u javnosti. Do danas", napisala je Tifani Frensis u objavi na Fejsbuku. Frensis je objasnila da je otišla u vodeni park u Vorner Robinsu sa svojim 11-mesečnim sinom Landonom i 4 -godišnja ćerka Olivija Pre nego što je Landon zaspao, otišli ​​su u bazen kako bi njen sin mogao da doji.

"Voli da spava", objasnila je ona u svom postu. "Dobro spava u kolima ili na ljuljaški, pa sam znao da će zaspati u bazenu." Tada joj je prišao jedan od zaposlenih i rekao joj da ne treba da doji u bazenu.

"Prvo sam mislila da se šali, ali je na kraju došla druga radnica i rekla mi da moram da izađem iz bazena jer i u pravilima stoji da u bazenu nije dozvoljeno dojenje. Kada sam proverila, naravno da nije pisalo ništa o deci, osim da bebe treba da nose pelene za plivanje, što je i učinio", napisala je razočarana mama, koja je otkrila da je čak tražila da razgovara sa menadžerom koji joj je rekao da nije dozvoljeno jesti u vodi.

"Zamislite sve moguće telesne tečnosti koje se izlučuju u bazenima, a oni su zabrinuti za majčino mleko. Moja dojka je bila u vodi, a mleko je samo odlazilo u usta bebe", dodala je ona. Njena objava je ubrzo postala viralna, a u komentarima je našla podršku drugih roditelja, prenosi Index.hr.

"Potpuno ste u pravu i podržavam vas. Mislim da im ovo nije baš trebalo", samo je jedan od mnogih komentara ljudi koji su osudili ponašanje zaposlene.

(Yumama)

 BONUS VIDEO:

Kako da dojenje bude udobno i mami i bebi TikTok/thelatchrn