Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMOSTALNO HRANJENJE: Kako da vaša deca nauče sama da jedu, a da ne prosipaju hranu?

Možda vam zvuči neverovatno, ali postoji rotirajuća posuda koju deca mogu da nose po kući, da je namerno ili nenamerno okreću u rukama, a da se iz nje ništa ne prospe!

 rotirajuca posuda-pocetna.jpg Izvor: Promo

Potpuno je uobičajeno da mališani, dok uče samostalno da jedu, prosipaju hranu. A nered iza ručka i to po podu nikome nije mio, naročito ne mamama. Naročito ne po tepihu. Međutim, sada postoji način da to sprečite, a da ih ipak pustite da sami jedu i osamostaljuju se kad su obroci u pitanju. Pogledajte OVDE na šta mislimo!

Možda vam zvuči neverovatno, ali postoji posuda koju deca mogu da nose po kući, da je namerno ili nenamerno okreću u rukama, a da se iz nje ništa ne prospe!

Kako je to moguće? Tajna je u njenom obliku!

 rotirajuca posuda 1.jpg
rorirajuća posuda
Izvor: Promo

Deo posude u koji se sipa hrana je okrugao i može da se rotira unutar većeg plastičnog okvira. Plastični okvir je dizajniran da bude lak za držanje, pa deca mogu da ga drže i okreću kako god žele, a posuda sa hranom će se i dalje rotirati sprečavajući prosipanje hrane. Ako vam je ovo objašnjenje konfuzno, možete pogledati video kako bi vam bilo jasnije:

Deo posude u koji se sipa hrana je okrugao i može da se rotira unutar većeg plastičnog okvira.
Izvor: YouTube/Pro Metz

OVDE je ova posuda vrlo povoljna i može da se poruči online, a ovo je telefon za one koji više vole na taj način da poručuju 011/6 888 999.

Pored svoje praktične funkcije, ova posuda ima još jednu prednost - njen zanimljiv izgled koji može motivisati decu da jedu. Posuda je šarena, vesela i može asocirati decu na nešto prijatno i zabavno, što može podstaći njihovu želju za jelom. Samim tim ih lakše možete privoleti da jedu stvari koje inače ne žele da jedu, a koje su zdrave.

Izvor: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica