Zahvaljujući velikoj podršci javnosti kroz kupovinu Rosa vode i izdvajanju 1 dinara od svake prodate boce od 1.5l, prikupljena su značajna sredstva koja su omogućila postavku 44 Rosa klupe za mame i bebe u gradovima širom Srbije, kao i 3 Rosa kutka, u cilju podrške dojenju na javnom mestu.

Inicijativa „Beba bira gde“ Rosa voda pokrenula je 2019. godine.

ROSA voda je sinonim za brend koji se više od decenije zalaže za porodične vrednosti i godinama unazad pokreće i podržava inicijative i projekte za stvaranje boljeg okruženja, kako za roditelje, tako i za bebe. Inicijativom „Beba bira gde“, ROSA voda je podigla svest javnosti o važnosti dojenja na javnom mestu i dodatno pružila podršku mamama da se osećaju sigurno dok doje svoju bebu u javnosti.

kutak Novi Sad.jpg
Promo Kutak u Novom Sadu

„Nakon postavki Rosa klupa za mame i bebe širom Srbije i jedinstvenog Rosa kutka postavljenog prošle godine u Nišu i od ove godine, u Novom parku u Novom Sadu i u Botaničkoj bašti u Beogradu, uspešno smo uz podršku čitave zajednice priveli kraju našu inicijativu „Beba bira gde“. Ponosni smo što smo kroz ovu inicijativu podigli svest o značaju dojenja u javnosti, verujemo da smo i ohrabrili mame i stvorili bolje okruženje za njih i bebe u trenucima kada je podrška od ključne važnosti”, izjavila je Agnes Ivković, brend menadžer ROSA vode.

Rosa voda se ovom prilikom zahvaljuje gradu i gradskoj upravi Novi Sad i Niš, kao i Botaničkoj bašti „Jevremovac“ u Beogradu na podršci za realizaciju projekta.

Botanička bašta.jpg
Promo Kutak u Botaničkoj bašti u Beogradu

Rosa voda i ove godine uz pomoć zajednice nastavlja svoju misiju podrške u prvim danima roditeljstva i kroz izdvajanje 1 dinara od svake prodate boce Rosa vode od 1.5l, unaprediće rad Školi roditeljstva i pružiti podršku patronažnoj službi širom Srbije.

Budite deo Rosa misije i podržite mame, tate i bebe u njihovim najnežnijim i najlepšim trenucima.

(Yumam/Promo)