Ova kašica, koja se veoma jednostavno pravi, puna je antioksidanasa, proteina i kalcijuma.
Potrebno vam je:
- pola šolje svežih višanja
- 1 šolja švapskog sira
Priprema:
Višnje očistiti od koštica i peteljki i staviti ih na 30 sekundi u mikrotalasnu ili rernu da se ugreju. Tople višnje staviti u blender ili ih pasirajte štapnim mikserom dok ne dobijete glatku teksturu.
Dobijenu smesu od višanja prelijte preko švapskog sira i, po potrebi, izgnječite viljuškom i poslužite bebi.
Ponudite bebi i:
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu