Potrebno je:
1 kašičica maslinovog ulja
2 kašike iseckane šargarepe
2 kašike zamrznutog graška
75 g kuvanog smeđeg pirinča
1 veće mućeno jaje
Priprema:
1. U manjem tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi.
2. Dodajte šargarepu i mešajte dok ne omekša nekih tri minuta.
3. Dodajte grašak i dve kašike vode, poklopite, i ostavite da se kuva oko tri minuta dok grašak ne omekša.
4. Dodajte pirinač i kuvajte dok malo ne omekša, a potom dodajte jaje mešajući neprestano.
5. Ostavite da se ohladi pa poslužite.
PROBAJTE I:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna