Potrebno je:
- pileće belo meso
- tri šargarepe
- dva peršuna
- dva krompira srednje veličine
Priprema
1. Belo meso, šargarepu, peršun i krompir staviti u 1litar vode da se kuva oko 90 minuta (bez soli i začina)
2. Kada je skuvano, izvaditi meso i sitno ga naseckati, a povrće izgnječiti. Sve izmešati i dodavati po malo supice kako bi regulisali gustinu jela. Na kraju dodati i iseckan svež peršunov list.
Recept je preuzet iz knjige "Kuvarski dnevnik bebe Marte", priručnika o uvođenju čvrste hrane i uobročavanju odojčadi
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna