Potrebno:
- 100 grama brašna
- 1/2 kašičice praška za pecivo
- 1 jaje
- 1 oljuštena banana
- 1 oljuštena i očišćena kruška
- 1 kašika maslinovog ulja
- prstohvat cimeta
- 1 supena kašika mleka
Priprema
1. Zagrejte rernu na 190 stepeni Celzijusovih.
2. Iseckajte krušku na sitne komade, a bananu izgnječite viljuškom ili je stavite u blender.
3. U jednoj posudi pomešajte maslinovo ulje i jaje i mešajte ih sve dok se smesa ne sjedini.
4. U odvojenoj posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo i cimet i dodajte iseckanu krušku.
5. Posudi u kojoj se nalazi brašno dodajte bananu, a potom i mešavinu maslinovog ulja i jajeta. Dodajte mleko.
6. Pouljite pleh ili kalup u kojem ćete pripremiti mafin za svoju bebu, a zatim u njega ubacite smesu.
7. Pecite oko dvadeset minuta, tj. dok se smesa ne stvrdne i ne dobije zlatnu boju.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna