Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Dok sam razmišljala da li želim epidural, vodenjak je pukao': Mamino iskustvo sa porođaja u Švedskoj

'Prvo dete sam rodila u Srbiji'...

Prvo dete sam rodila u Srbiji.

Ljubaznost jednog doktora i jedne sestrice je za diskusiju. Imala sam sreću da sam ipak naišla na jako finu babicu i dobrog doktora. Sve je lepo prošlo, moje prvo čedo došlo je na svet za 15 minuta.

Povezane vesti

Povezane vesti

Drugu bebu sam rodila u Švedskoj i za ponašanje nemam reči! Od predivne babice do svih sestrica!

Sam porođaj je tekao lepo. Bila sam sa mužem zajedno, sve je bilo lakše. Kad se dete rodi, svi te tamo grle i čestitaju. Sami smo nas dvoje bili u sobi i naša bebica sa nama. Posle dva sata od porođaja dolazi sestrica da pita šta želimo za svečani ručak. Pošto sam bila dobro, a i beba isto, izašla sam odmah isti dan kući.

Sa trećom bebom sam najbolje prošla. Dok sam razmišljala da li želim epiduralnu, vodenjak je pukao. Iz dva napona eto bebe! Sve je lepo proslo, samo sam ovaj put prenoćila zbog pregleda doktora. Dobili smo sobu sa televizorom, kupatilom, sto i stolice smo imali za jelo, ako nećemo u kuhinju, i posebnu veliku fotelju za dojenje bebe. Hrana je bila dobra, sve imaš različito da jedeš i piješ, od mleka do sokova raznih.

Eto, to je moje iskustvo. 

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

Vaši lični podaci neće biti objavljeni na sajtu. Redakcija zadržava pravo da odluči koje će priče biti objavljene, kao i da pre objavljivanja tekst prilagodi sadržaju sajta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica