Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Da nije bilo spremačice, ne bi me ni videli': Mamina priča o porođaju u Novom Pazaru

'Doktorka skočila na stomak da ubrza porođaj, jer ih, zaboga, ta žena čeka", ispričala je svoju priču sa porođaja jedna mama.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Noć, 3:30. Puca vodenjak. Treća beba, odavno prošao termin.

Odlazimo u porodilište u Novom Pazaru. Doktor koji je radio me ostavi pod bolovima. Mogu da čekam prvu smenu, ne kukam od bolova. Ne idem kod njega privatno, pa ga i ne zanimam.

Povezane vesti

Povezane vesti

Ujutru na ctg-u ravna crta, uspavala se beba. Doktor pregleda, procenjuje da mogu još da čekam, ima hitnije porođaje.

Daju mi indukciju. Oko 13h beba kreće. Da nije bilo spremačice, ne bi me ni videli. Krenuli su na carski, pa ih je žena čekala omamljena.

Stavljaju me na sto, babica kaže da mi odlično ide, da bi mi doktorka skočila na stomak da ubrza porođaj, jer ih, zaboga, ta žena čeka.

Naravno da nisam umela da guram uporedo sa njom. Kada se ona izmakne kažu da sam super, kad mi skoči na stomak izbije mi vazduh.

Beba se rodila, hvala Bogu, savršeno zdrava, 4 770 g i 64 duga. Porođaj je bio na suvo, jer je sva plodova voda istekla, čekajuci da se neko smiluje da me porodi, jer nisam išla ni kod koga od njih privatno.

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected]

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica