Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Dok sam se okrenula, ti se uspinješ na prste da poljubiš tatu' - emotivna priča mame Aleksandre o ćerkinom odrastanju

"I pre nego što sam se okrenula znala sam da te volim više od sebe i da sam presrećna što si baš mene odabrala da ti budem mama", napisala je svoju predivnu priču mama Aleksandra Ristić.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dok sam se okrenula, otvorila se pozorišna zavesa i ti stojiš na bini kao da si rođena na njoj, u posebnom kostimu, među drugarima, i poklanjaš se publici, sva važna.

Dok sam se okrenula, umeš bolje od mene da odabereš šnalicu za kosu da ti se slaže uz haljinu. Ti meni donosiš sobne papuče i odmahuješ zabrinuto glavom što me vidiš bosu.

Dok sam se okrenula, ti mene češkaš i grliš dok se uspavljujemo. Sediš između mene i tate u bioskopskoj dvorani i nestrpljivo čekaš šta će biti sa tvojim omiljenim crtanim junacima. 

Povezane vesti

Dok sam se okrenula, tvoj tata i ja čekamo u hodniku vrtića da se pozdraviš sa svima i konačno kreneš kući. Juriš bezbrižno sa drugarima po igraonicama, a nama samo povremeno mahneš. 

Dok sam se okrenula, ti si skinula pelene za jedan vikend i prešla oduševljeno u stariju grupu u vrtiću. Znaš vrlo dobro šta hoćeš, a još bolje šta nećeš. 

Dok sam se okrenula, ti se uspinješ na prste da poljubiš tatu kad negde krene. Držiš olovku kao velika i crtaš neke svoje oblike.

Ali, i pre nego što sam se okrenula znala sam da te volim više od sebe i da sam presrećna što si baš mene odabrala da ti budem mama. 

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica