Čitam i slušam razne priče, pa da podelim sa vama i moju.

U dvadestdevetoj godini sam ostala trudna i celu trudnoću sam iznela sa aritmijama. Moja malena princeza se rodila u 37. nedelji, izgleda da je jedva čekala da me upozna. :)

Četvrtak, kišovit i hladan, u 18h puca vodenjak. Nemam pojma šta se dešava, ne stižem ni da paničim, a sama kod kuće u tom trenutku. Kontrakcije su na četiri minuta. Istuširam se, uzmem spavaćicu i u pola osam sam već u prijemnoj ambulanti.

Pregled, pa ajmo u salu već u 21h. Sat otkucava polako, ja gledam i čekam te velike bolove, to vrištanje i preznojavanje, ali ništa. U 22h kreću bolovi, dolazi doktorka kaže: "Spremna je beba." U tri napona izlazi, u 22:14h. 

Da je trebalo da sama režiram porođaj, ne bi sve bilo ovako savršeno.

Mama Danica iz Niša

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: iskustva@yumama.com.