Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva divna iskustva iz beogradskog porodilišta: Profesionalizam na nivou! Imam samo reči hvale!

Mame Marica i Danijela podelile su sa nama svoja iskustva sa porođaja u Beogradu

  Izvor: Foto: Shutterstock

Porodila sam se 18. marta 2019. u GAK "Narodni front".

Moj porođaj je bio šest dana posle termina, a porodio me je doktor Petar Cabunac.

Kada sam došla na poslednju kontrolu, na koje sam išla na svaka dva dana od termina, bila sam otvorena malo i doktorka me je poslala u porodilište.

Pomoću indukcije, porodila sam se u 10 do 12 uveče. Što je najvažnije, beba je odlično, kao i ja.

Razmišljala sam samo pozitivno i da što pre beba izađe. Dr Petar je vodio računa o svakoj sitnici. Profesionalizam na nivou. Ja sam posle toga primila četiri boce krvi jer sam izgubila mnogo gvožđa.

Osoblje "Narodnog fronta", kao i sam doktor su stvarno veoma profesionalni, ništa nisu prepušali slučaju. Ostali smo 10 dana da bismo i ja i beba bili odlično kada izađemo. Tako je i bilo.

Pozdrav od mame Marice i bebe Irene (ustvari, nismo više beba, sada smo velika devojčica!)

Povezane vesti

Izgleda da smo sve mame imale različita iskustva sa porođajem.

Moj sin uskoro puni godinu dana, a celu trudnoću sam vodila u "Narodnom frontu", kod jedne divne doktorke koje je naravno vodila i ceo porođaj. Ja mogu da pričam samo lepo o celom dogođaju, pošto od prijema pa do odlaska na sto, prema meni su svi bili ljubazni. Dobila sam epidural koji nisam osetila kad su mi davali. Porođaj je trajao kratko, babice su bile divne.

Kada su me spustili u sobu isto, sve sestre sa odeljenja su bile predivne, kao i pedijatri koji su dolazili da gledaju bebu. Izašli smo iz porodilišta za manje od 48h. Imam samo reči hvale za sve zaposlene koje sam tamo srela.

Mama Danijela

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica