Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama Marijana: 'Imala sam težak carski rez, sve sam osetila'

Kratka priča o bolnom iskustvu sa porođaja mame jedne devojčice.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Porodila sam se 27. maja 2019. godine. Carski rez je bio zakazan, jer je bilo herpesa u tragovima.

Imala sam izuzetno težak carski rez, zbog nestručnost anesteziologa. Nisu mogli navodno da me intubiraju, pa su me budili nekoliko puta. Posle su mi dali spinalnu anesteziju. I nju su pogodili tek iz četvrtog uboda! Nisu uopšte čekali da deluje anestezija, nego su krenuli odmah sa sekcijom. Ja sam sve to OSETILA. UŽAS!

Posle su me uspavali kao da spavam prirodnim snom i završili carski rez. Rodila se zdrava devojčica, bez ijednog problema, teška 3.580 grama i duga 50 centimetara. Zove se Nevena.

Mama Marijana

Povezane vesti

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica